https://www.gosh-bolge.no/

EXENTRI® Multiwallet

Velg Variant

EXENTRI® Multiwallet

Smart og eksklusivt kvalitetsprodukt. Designet for mynter, kort og sedler. Ekte skinn. Rustfritt stål. RFID blokk.

Et smart, eksklusivt og unikt kvalitetsprodukt som dine kunder og ansatte vil ha glede av i mange år og som gir virksomheten daglig og langvarig synlighet.

EXENTRI Multiwallet kombinerer liten størrelse og lett tilgjengelighet med stor lagringsplass for 5-10 kort, sedler, kvitteringer, billetter, mynter og andre små objekter.

Lommeboken kan preges med logo i front og innvendig og leveres i en elegant gaveeske. Rask korttilgang. Ekte skinn. Smart lås i justerbart rustfritt stål. Norsk design.

Utstyrt med RFID blokk. Den første lommen på høyre side når du åpner lommeboken er uten RFID-blokkering, slik at kort kan leses mot terminal fra denne lommen. Alle kortene er beskyttet når lommeboken er lukket.


Priser
Minste antall: 10 stk
Antall 10-24 25 50 100 200 500
Pris/stk 429,00 349,00 329,00 309,00 289,00 239,00

Antall


Produktfarge

Sand

Merking

Blindpreg

Blindpreg repeat


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: EXENTRI® Multiwallet
stk.

   55 11 26 00
   bolge@bolge.noEXENTRI®

EXENTRI Wallets er et resultat av to unge nordmenn som ble oppmerksomme på den økende etterspørselen etter en mer moderne lommebok. De ønsket å lage en liten, praktisk og brilliant lommebok som kombinerte funksjonalitet med klassisk stil og moderne behov for lagringsplass til flere kort, sedler og kvitteringer, samt umiddelbar tilgang til kort. Sammen utviklet de et unikt design hvor man beholdt lommeboken slank, stilig og svært funksjonell. Resultatet ble den norske oppfinnelsen EXENTRI Wallet. Gjennom årene har lidenskapen vokst og merkevaren EXENTRI representerer innovasjon og kvalitetsprodukter med unike egenskaper.


Vis samtlige produkter fra EXENTRI®
Artikkelnummer EXM 507
Material Ekte skinn og rustfritt stål
Dimensioner Ca. 90x70x15 mm
Vikt Ca. 70g
Paketering Elegant gaveeske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkekostnad forutsetter trykkeklar original.