https://www.gosh-bolge.no/

Pilastro tapas sett

Pilastro tapas sett

Det ribbede Pilastro tapassettet består av tre skåler og et fat. Inspirert av den elegante, funksjonelle art deco-stilen fra 1920-tallet, ser utformingen av Pilastro-serien flott ut i de fleste moderne hjem. Det ribbede utseendet til Pilastro-serien ser elegant ut med de fleste servise. Skålene og fatet kan også brukes hver for seg. For eksempel er fatet et perfekt brett for hudpleieprodukter, mens skålene er ideelle for smykker, nøkler, blokklys eller telys. Bollene fungerer også for personlig presenterte desserter. Tapasbollene er 10 cm i diameter og kan stables. Tapassettet matcher de andre varene i Pilastro-serien. Sammen skaper de en fullendt borddekking.


Priser
Minste antall: 1 stk
Antall 1
Pris/stk 419,00
544,00

Antall


Produktfarge

Clear


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Pilastro tapas sett
stk.

   55 11 26 00
   bolge@bolge.noStelton

Stelton er et dansk designhus som ble grunnlagt i 1960 og er et kjent merke innen dansk design. I 1964 innledet Stelton et samarbeid med Arne Jacobsen, Danmarks ledende arkitekt og designer, som resulterte i den klassiske og ikoniske sylinderserien.
Stelton har gjennom årene samarbeidet med mange prominente designere og lansert flere produkter som har blitt klassikere i skandinaviske hjem, bl.a. termokannen EM77 designet av Erik Magnussen og Stockholm-kolleksjonen designet av Bernadotte & Kylberg.


Vis samtlige produkter fra Stelton
Artikkelnummer X-512
Designer Francis Cayouette
Serie Pilastro
Pleieråd Tåler oppvaskmaskin, max 55 °C.
Tåler oppvaskmaskin Ja
Dimensjoner (BxH) 5.9x30.7 cm
Vekt 1641 g
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.