https://www.gosh-bolge.no/

EM77 termokanne 0.5 l.

Velg Variant

EM77 termokanne 0.5 l.

EM77 termokannen i halv størrelse har det samme tidløse design og samme funktionalitet som sin storebroder. Termokannen er pga. sin størrelse ideel til picnic-kurven og små husholdninger. Utover vippeproppen medfølger også et skruelgokk så kanden lett kan transporteres med innhold.


Pris 800,00 kr

Antall


Produktfarge

Steel


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: EM77 termokanne 0.5 l.
stk.

   55 11 26 00
   bolge@bolge.noStelton

Stelton er et dansk designhus som ble grunnlagt i 1960 og er et kjent merke innen dansk design. I 1964 innledet Stelton et samarbeid med Arne Jacobsen, Danmarks ledende arkitekt og designer, som resulterte i den klassiske og ikoniske sylinderserien.
Stelton har gjennom årene samarbeidet med mange prominente designere og lansert flere produkter som har blitt klassikere i skandinaviske hjem, bl.a. termokannen EM77 designet av Erik Magnussen og Stockholm-kolleksjonen designet av Bernadotte & Kylberg.


Vis samtlige produkter fra Stelton
Artikkelnummer 915
Designer Erik Magnussen
Serie EM77
Pleieråd Rengjør kannen ved å skylle den innvendig med lunkent vann uten såpe eller lignende. Bruk aldri flaskerenser eller andre harde gjenstander i glassinnsatsen, da glassveggen er tynn og lett vil kunne skades. Tørk av med en myk klut eller et kjøkkenhåndkle. Tåler ikke oppvaskmaskin.
Tåler oppvaskmaskin Nej
Dimensjoner (BxH) 21x10.5 cm
Vekt 868 g
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.