Lykt P14 800 lm ES

Dette er en liten og kraftig håndlykt med hele 800 lumen. P14 har Advanced Focus System og Rapid Focus, slik at du kan stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lommelykt skaftets ende.

P14 har tre lysprogrammer: Power, Low Power og Boost. Boost - funksjonen gir kortvarig maksimal lysstyrke når du trenger sterkt lys. Lykten veier 350 gram, og er 198 mm lang. Den bruker 4 x Mignon (AA) 1,5V - batterier. Leveres med 1 sett batterier, taske og håndstropp.

LED: 1 x Xtreme LED
Lysstyrke: 800 - 40 lumen
Driftstid: MAX: 50 t - MIN: 1 t
Rekkevidde: 350 - 110 meter
IP - klasse: IPX4
Lengde: 198 mm
Vekt: 350 gram


Pris 640,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Sort


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Lykt P14 800 lm ES
stk.

   55 11 26 00
   bolge@bolge.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Artikkelnummer LL500901
Material Aluminium
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.