Hodelykt H14R.2, 1000 lm, ES

Dette er en oppladbar og komfortabel hodelykt. Lykten leveres med tverrbånd til hodestrikken for individuell tilpasning, og H14R.2 er egnet for brukere som trenger en komfortabel, oppladbar hodelykt til hverdags- og arbeid. Maksimal lysstyrke er 1000 lumen, som gir godt lys opp til 300 meter.

Lykten kan brukes med oppladbare Li - ion batterier (medfølger) og den lades via USB - kabel. Hodelykten har indikator for lavt batteri, og lade-/batteristatus, slik at du har full kontroll over strømstatus  til enhver tid.

H14R.2 har Advanced Focus System og Speed Focus slik at du kan stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet, samt at den har en multifunksjonell bryter på baksiden.

Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 35 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 6 timer. Maksimal lysstyrke er 1000 lumen som gir godt lys ut til 300m. Lysintensiteten kan dimmes helt ned ved hjelp av regulatoren på batterikassen, og således tilpasses enhver situasjon.

H14R.2 har fire lysprogrammer: Power, Low Power, Boost og Blink. Lykten veier 340 gram. Leveres med batterier og USB - kabel.

LED: 1 x Xtreme LED
Lysstyrke: 1000 - 60 lumen
Driftstid: MAX: 35 t - MIN: 6 t
Rekkevidde: 300 - 70 meter
IP - klasse: IPX4
Vekt: 340 gram


Pris 1400,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Sort


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Hodelykt H14R.2, 1000 lm, ES
stk.

   55 11 26 00
   bolge@bolge.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Artikkelnummer LL7299-R
Material Aluminium, elastisk stoff
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.