Hodelykt MH6 200lm

Dette er en lett, oppladbar hodelykt med maksimal lysstyrke på 200 lumen. Med en vekt på kun 93 gram, er Ledlenser MH6 en meget lett hodelykt som egner seg godt til både hverdags- og tur. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet, og den har trinnløs regulering mellom 15% og 100%.  Lykten har transportlås for å unngå at den tennes under transport. Den har både hvitt og rødt lys.

De medfølgende oppladbare Li-ion batteriet lades opp via USB- kabel. Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 20 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 5 timer. Maksimal lysstyrke er 200 lumen som gir godt lys ut til 120m. MH6 har tre lysprogrammer: Power, Low Power og Blink. Lykten veier 93 gram. Leveres med ett sett oppladbare batterier og USB - kabel.

LED: 1 x Power LED
Lysstyrke: 200 - 20 lumen
Driftstid: MAX: 20 t - MIN: 5 t
Rekkevidde: 120 - 40 meter
IP - klasse: IPX6
Vekt: 93 gram


Pris 400,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Sort


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Hodelykt MH6 200lm
stk.

   55 11 26 00
   bolge@bolge.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Artikkelnummer LL501512
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.