Om oss

 SOM PROFILRÅDGIVER MED FOTFESTE I BERGEN SIDEN 1976, LEVERER VI OFTE PARAPLYER. MEN - DET ER KUN EN LITEN DEL AV JOBBEN VI GJØR.

Vi bidrar gjerne i idèfasen, for å finne produktene som passer til din målgruppe eller aktivitet - tilpasset ditt budsjett. Fra de enkleste løsninger til idèbaserte profilgaver, har vi blant våre mange tusen produkter, alltid noe som passer. Men - har vi ikke det du ønsker i vårt sortiment, skal vi klare å finne det!

 

GJENNOMTENKT PROFILERING SKAPER MERVERDI

Ønsker du å skape stor oppmerksomhet, eller er målet å gi en minnerik gave som mottaker har gleden av lenge? Uansett formål - vi har alltid kvaliteten i fokus. Vi stiller store krav til våre leverandører og ønsker alltid å stå inne for produktene vi leverer.

 

Vi arbeider ut fra tanken om at produkter skal styrke bedrifters profil og identitet, og på den måten skape positive relasjoner til kunder så vel som ansatte. Vår erfaring kan derfor være god å ta med i starten av et prosjekt. I en "jungel" av produkter kan et møte med oss eller et besøk i vårt innholdsrike showrom, gi inspirasjon og korte ned idèprosessen.

 

Begynn med en telefon til oss - så setter vi tankene i gang!